top of page

Cel mai eficient si profesionist program de dezvoltare personala -

Viata e o lupta?...parca ai mai auzit asta...si mereu te trezesti pregatit de lupta: facturi, job neavantajos, conflicte, falsitate, roluri greu de dus...vesnic tensionat, neinteles...si, nu-i asa, nici nu ai observat copacul acela interesant, chiar daca ai trecut de atatea ori pe langa el, sau zambetul copilului ce tocmai a trecut pe langa tine...pentru ca erai dus cu gandurile la...criza, nemultumiri, job, relatie...

E cazul sa schimbi. Sa vezi viata si experientele cu alti ochi, sa inveti sa te bucuri si sa o faci atat de bine, incat sa-i inveti si pe altii.

BENEFICII: iti vei gestiona starile cu usurinta si vei avea acces rapid la resursele interne (incredere, calm, armonie, motivatie, eficienta etc.), iti vei schimba viata in bine.

Vei invata si exersa despre:

- cunoasterea modului in care functioneaza creierul uman

- optimizarea comunicarii pe mai multe nivele – limbajul verbal, non-verbal etc.;

- insusirea tehnicilor de persuasiune subtila

- intelegerea celorlalti mai profund (ce se afla in spatele cuvintelor lor)

- depasirea si gestionarea conflictelor externe si interne;

- scaderea nivelului de stres;

- descoperirea si folosirea potentialului, resurselor si capacitatilor la cote optime;

- castigarea increderii in sine si depasirea starilor negative

- castigarea naturaletii, stapanirii de sine, incredere si spontaneitate in relationarea cu ceilalti

- schimbarea unor comportamente nedorite (mancat compulsiv, dependente, stari de panica sau agitatie, furie etc.)

- atingerea obiectivelor mai usor

- a fi in prezent si in armonie cu tine insuti/insati

- accesarea inconstientul tau rapid si simplu si utilizarea tehnicilor hipnotice

- rezolvarea temerilor, fobiilor, problemelor de sanatate

CUI SE ADRESEAZA :

Celor care doresc mai mult de la propria viata (cariera, succes, armonie, incredere in sine si in cei apropiati) care vor sa afle, sa schimbe, sa experimenteze.

Constientizarea legaturii intre minte (ganduri) si corp (emotii) si controlul acestora – exercitii de cunoastere a modului de perceptie a propriilor trairi ( – respiratie, fiziologie, stare, performanta - )

- Comunicare si influentare - Stabilirea şi menţinerea raportului, pacing, leading verbal si non-verbal, ascultare activa si backtracking

Cunoastem importanta unei relatii solide in succesul relatiilor pe care le avem.

Poti invata tehnici de intelegere profunda a celuilalt, dezvoltandu-ti abilitatea de a intra in acest raport cu cealalta persoana la un alt nivel decat simpla ascultare. Procesul prin care un individ contribuie la constituirea/construirea relatiei cu altcineva se numeste pacing. Facand acest lucru, cealalta persoana, observandu-ne pe noi, va gasi oglindita starea ei de a fi, modul ei de a trai respectivul moment, iar toate acestea vor creste sansele ca ea sa vada in noi un interlocutor bun, potrivit, cineva apropiat de starea ei de a fi.

Odata intrati in raport, putem opri mult mai usor persoana din comportamentul/discursul pe care il are si putem conduce persoana spre discutii pe care le dorim. Leading este astfel, modificarea propriului comportament astfel incat interlocutorul sa ne urmeze in comportament/discutie.

- Ancorarea (VAK) şi Tehnici de ancorare (contextualizate în funcţie de domeniul de aplicare) – (Accesarea rapida a unor stari in care functionam mai bine – stare de eficenta, incredere, calm etc.). Abilitati de stabilire si reactivare a ancorelor in fiecare sistem de reprezentare (V,A,K) si ancore spatiale - Cercul excelentei. Spargerea ancorelor.

- Feedback: oferirea şi primirea unui feedback specific unui anumit canal senzorial

- Disociere şi Asociere, Poziţiile perceptuale 1, 2 şi 3 - Capacitatea de a-ti plasa atenţia spre interior sau exterior, în funcţie de cerinţele sarcinii

- Reframing – exercitii de anulare a efectelor negative pe care anumite experiente din viata noastra le au in prezent (reactii spontane nedorite, pierderea controlului, stari de blocaj, comportamente adictive, ganduri obsesive etc.)

- Swish pattern – tehnica pentru stergerea obsesiilor, compulsiilor, anularea unor comportamente si reactii nedorite (un esec de altadata poate avea efecte catastrofale asupra prezentului. Tehnica rapida care lucreaza pe inconstient si ne modifica perceptia asupra acestora si asupra noastra in general)

- Calibrare (experienţă senzorială) - citirea/decodificarea celorlalti – Sisteme de reprezentare, indicii de accesare & predicate, acuitatea senzoriala, calibrare; abilitati de calibrare in fiecare sistem de reprezentare (V, A, K), abilitati de distingere a diferentelor intre semnalele constiente si inconstiente in comunicarea nonverbala

- Sisteme de reprezentare (indicii verbale şi non-verbale) – abilitati de detectare a sistemului de reprezentare preferential (Indici de accesare vizuali, predicate, calitatea vocii), abilitati de ajustare a comunicarii in sistemul preferential al clientului, etc. Suprapunerea şi translatarea sistemelor de reprezentare

- Submodalităţile – capacitati de recunoastere si modificare, redesignul submodalitatilor -modificarea modului de reactie, experimentare a unor trairi aferente experientelor vechi, stergerea influentei prin care experiente vechi o au asupra comportamentului nostru

- Meta-Modelul limbajului – paternuri de limbaj, intrebari specifice

- Modelul Milton al limbajului – utilizarea limbajului hipnotic si a inductiilor pentru a obtine stari alterate de constiinta. Transmiterea mesajelor pe mai multe nivele

- Orientarea spre obiectiv, cu respectarea modelului despre lume al altor persoane şi a ecologiei sistemului

- Sisteme de valori si credinte. Schimbarea credintelor (Camera credintelor, Interschimbarea credintelor)

- Vindecarea rapida a fobiilor

POTI APLICA cele insusite in: viata personala, consultanta, coaching, psihoterapie, training, vanzari, media & advertising, management, marketing, resurse umane, in orice domeniu in care lucrezi cu oameni.

TESTIMONIALE:

"Tot timpul spuneam ca vreau o sansa. De fapt, acum vad ca am multe sanse, multe optiuni, multe adrese noi in viata."

"O experienta pozitiva cu mine, cu nevoile mele, cu limitarile mele, care s-au diminuat conistent."

"A insemnat mult, ma bucur ca am luat decizia de a ma cunoaste mai bine si de a schimba ceva in viata mea. ".

"M-am redescoperit, mi-am format un stil propriu, privesc situatiile dificile dintr-un alt unghi,am incredere in gandirea pozitiva si o aplic. Am invatat execitii care imi folosesc in viata profesionala cat si profesionala."

"Un pas catre un viitor cu posibilitati multiple si depasirea unor limitari."

"Restart, dezvoltare, integrarea tuturor momentelor din viata mea in experienta mea. Este exact ceea ce imi era necesar pentru a trai deplin, profund si cu bucurie. ancorare in prezent si totodata detasare. Clarificare, limpezire, eu insami. Reluarea firului vietii de dincolo de momentul in care incepuse sa se estompeze, sa se intrerupa."

"Pentru mine acest curs a insemnat cunoastere, am gasit in mine resurse pe care nu credeam ca le am. Am invins multe temeri. Grupul a fost extraordinar si consider ca cea mai mare parte din informatii a fost datorata lor. oameni minunati!"

"Rezolvarea lucrurilor mari, grele, urate, fara solutii prin intermediul unor mmijloace nebanuit de simple.

Mijlocul de a putea intra in comunicarea constientului cu subconstientul si/sau a lua in seama recomandarile sau reactiile inconstientului"

"intalnirea cu mine, revigorare, infruntarea temerilor si trecerea peste ele, , constientizare-acceptare-schimbare"

CE AVETI DE CASTIGAT:

MANAGERI:

- Abilitati noi pentru motivarea proprie si a celorlalti

- Gestionarea stresului si implicit imbunatatirea creativitatii, rezolvarea de probleme si luarii deciziilor

HR:

- Consiliere, coach pentru oamenii din companie

- Intelegerea oamenilor si a potentialelor conflicte

- Gestionarea situatiilor neplacute (concedieri, actiuni punitive) prin mentinerea obiectivitatii si detasarea de emotiile negative

CONSULTANTI:

- Imbunatatirea relationarii cu clientii

- Apropierea stransa de nevoile clientilor, prin gradul mare de comunicare subtila

VANZARI:

- Crearea de clienti pe termen lung

- Crearea de rezultate win-win cu clientii

- Imbunatatirea tehnicilor de punere a intrebarilor si apropierea de nevoile clientilor

- Cresterea capacitatii de stimulare a deciziei/nevoii de cumparare

- Cresterea flexibilitatii

- Gestionarea propriilor emotii in situatii de relationare

TRAINERI:

- Dobandirea prezentei in fata publicului

- Flexibilitate la nevoile grupului si intelegerea acestora

- Potentarea participantilor la invatare si implicare

- Autocontrolul emotiilor

bottom of page