top of page

Termeni și condiții 

Bine ati venit pe site-ul nostru. Dacă veti continua să răsfoiti sau folositi acest site, consideram ca sunteți de acord si va obligati sa respectati următorii termeni și condiții de utilizare si politica de confidențialitate.

Termenul "eu" , "noi", "Silvia Gerea " se referă la proprietarul site-ului. Termenul "tu", "Dumneavoastra" sau "Client" se referă la clientul, utilizatorul sau vizitatorul site-ului nostru.

A) Utilizarea acestui site se supune următorilor termeni :

A.1 . Conținutul paginilor acestui site este doar pentru informarea dumneavoastră generală. Termenii pot fi modificati fără preaviz.

A.2 . NU OFERIM o garanție cu privire la exactitatea, oportunitatea, performanța, integralitatea sau caracterul adecvat al informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop particular. Sunteți de acord că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori, iar noi excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori în măsura permisă de lege.

A.3 . Utilizarea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site este în întregime pe propriul risc, pentru care noi nu vom fi raspunzatori. Acesta va fi responsabilitatea exclusivă a ta pentru a te asigura că orice produse, servicii sau informatii, disponibile prin intermediul acestui site, satisfac cerințele dumneavoastră specifice.

A.4 . Acest site contine materiale care sunt deținute de sau sub licență de noi. Acest material include, dar nu se limitează la, design, layout-ul,aspect și grafica. Reproducerea este interzisa, în ​​conformitate cu drepturile de autor, care fac parte din acești termeni și condiții.

A.5. Toate mărcile reproduse pe acest site, care nu sunt în proprietatea sau sub licența operatorului, sunt recunoscute pe acest site.

(sub sigla proprie a acestora )

A.6. Utilizarea neautorizată a acestui site poate conduce la o cerere de daune și / sau să fie o infracțiune.

A.7 . Din când în când, acest site poate include, de asemenea, link-uri către alte site-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul dumneavoastră de a furniza informații suplimentare. Asta nu înseamnă că noi aprobam aceste site-uri . Nu avem nici o responsabilitate pentru conținutul site-ului atasat .

A.8 . Utilizarea acestui site și orice litigiu care rezultă din astfel de utilizare a site-ului este supus legilor din Anglia, Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor 

  B) Anularea sau Reprogramare

B.1. Clientul poate anula sau re-programa un serviciu prin notificare cu 24 de ore inainte.

B.2. De reținut: În cazul în care va fi nevoie să anulezi o sedință este necesar să ne anunțați cu cel puțin o zi lucratoare inainte. În cazul în care anularea se face în aceeași zi, sedinta se va achita integral.

B.3. Clientul trebuie să plătească pentru acele sume pe care le datorează în temeiul acordului incheiat .

B.4.Silvia Gerea își rezervă dreptul sa anula serviciul imediat daca plata nu este efectuata la timp . Clientul este de acord ca după încetarea serviciul sa se respecte termenii de confidentialitate. 

    C)Termeni de confidentialitate

Acești termeni și condiții guvernează utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor mele.

Prin angajarea serviciilor sunteti de acord cu acesti termeni si conditii in totalitate.

Tu, compania dvs. sau terțe părți care acționează în numele ("Client") care ati cerut ca Silvia Gerea sa isi furnizeze expertiza în domeniul evaluării dorite de client sau in terapie sunteti in totalitate de acord cu acesti termeni si conditii.

Silvia Gerea poate accepta cererea clientului numai în următoarele condiții:

C.1. Silvia Gerea nu poate accepta orice variație sau modificare a acestor termeni.

C.2. Rezultatele cercetării de psiholog se bazează numai pe conversațiile inițiale avute intre client si a reprezentantului Silvia Gerea .

Denaturarea sau lipsa de sinceritate din partea clientului în interviul de anamneza/assessment , va afecta eficiența procesului de cercetare și Silvia Gerea nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru orice rezultate inconveniente, cheltuială sau deficiențe în tratament.

C.3. Vă rugăm să țineți cont de faptul că Silvia Gerea nu poate oferi întotdeauna evaluare sau tratament pentru fiecare stare care poate apărea.

C.4. Silvia Gerea nu va oferi detalii clienților inafara sedintelor de terapie.

Exemple: - Copii dupa testele folosite in evaluare sau rezultatele acestora nu pot fi eliberate .

- Detaliile personale ale altor clienti sau evaluarea acestora nu pot fi eliberate.

C.5.Problemelor, uneori psihologice, le sunt imputabile simptome medicale. Clientul ar trebui sa se consulte cu GP-ul persoanal despre orice simptome pe care le pot avea, astfel încât acestea sa nu fie atribuite în mod fals.

C.6. Psihologul tău este responsabil pentru evaluare si tratament.

Silvia Gerea deține certificate actualizate de British Psychological Society ("BPS") ;BABCP ("British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapy ") si BACP (British Association for Counselling & Psychotherapy)

C.7. Silvia Gerea este supusa codului de etică și conduită al BPS (British Psychological Society) . Plângeri și anchete cu privire la evaluări, rapoarte, tratament, conduita și aspecte etice ar trebui să fie adresate Silvia Gerea în primă instanță.

C.8. Silvia Gerea va fi responsabila pentru managementul de caz al Clientului, dar nu va fi responsabila pentru orice încălcare a acordului , care este reglementată de Codul de conduită BPS.

C.9.Toate instrucțiunile/informatiile sunt furnizate în scris de către Client. Acceptarea de catre psiholog a acestora (inclusiv orice modificare sau completare ulterioara a instrucțiunilor initiale si care va fi solicitata /propusa în scris de către Client) va sta la baza intelegerii/contractului/conventiei incheiate cu Clientul.

C.10.Clientul se angajează să nu modifice sau să permită modificarea oricărui raport .

C.11. Taxa citata este supusă primiri documentației de caz și scrisorii oficiale de instruire.

Silvia Gerea isi rezerva dreptul de a modifica taxa la primirea acesteia, in cazul in care se solicita mai mult timp decât sa crezut inițial. Orice modificare a taxei va fi acceptata in prealabil de Silvia Gerea si Clientul înainte de orice lucrare suplimentară.

C.12. Silvia Gerea nu va accepta cazuri "nu castigi, nici un comision" .

C.13. În cazul în care există mai mult de un client, părțile și clientul lor trebuie să fie solidar responsabile pentru plata taxelor.

C.14. . În cazurile cu finanțare privată, Clientul trebuie să fie în orice moment capabil de a-si achita taxele și contravaloarea serviciilor primite . Silvia Gerea cere taxa integrala care trebuie plătită înainte de începerea oricărei actiuni /activitati și soldul înainte de publicarea raportului. 

C.15. Plata se poate face prin transfer bancar sau numerar . Orice costuri suplimentare vor fi convenite între Client și Silvia Gerea în avans.

C.16. Dacă plata nu este primită, Silvia Gerea își rezervă dreptul de a percepe "dobândă legală" la rata de 8% plus rata bazei de interes a Bancii Nationale a Angliei.

C.17. Silvia Gerea solicita Clientului un preaviz de cel puțin 1 zi lucrătoare înainte de data ședinței pentru a anula o programare. Dacă o notificare de anulare este primită in mai puțin de 1 zi lucrătoare înainte de programare Silvia Gerea va percepe taxa integrală pentru sesiune.

C.19. În cazul în care clientul are nevoie de ajutor de urgență în orice moment Clientul ar trebui să sune la serviciile de urgență de pe 999. Silvia Gerea nu poate primi apeluri de urgenta sau aleatoare.

C.20. Daca un client este investigat, Silvia Gerea va trata toate informațiile Clientul în deplină confidențialitate, dar nu este responsabila pentru orice încălcare a confidențialității in fata autoritatilor.

Vă rugăm să rețineți, totuși, că Silvia Gerea poate să încalce confidențialitatea în anumite circumstanțe în care apar suficiente dovezi pentru a ridica profunda îngrijorare cu privire la:

(a) siguranța clientului/clienților;

(b) siguranța altor persoane care ar putea fi puse în pericol de comportamentul clientului;

(c) sănătatea, bunăstarea sau siguranța copiiilor sau adulților vulnerabili.

În aceste condiții si alti profesioniști vor fi consultati în conformitate cu Codul BPS de etică și conduită. În cazul în care Clientul face orice amenințări la adresa Silvia Gerea sau a altei parti implicate, Silvia Gerea este obligata să contacteze autoritățile competente.

C.21. Protecția datelor și confidențialitate

C.21.1 Noi vom incerca sa protejam pe cat posibil informațiile colectate de la Client și sa folosim aceste informații numai în scopul pentru care au fost furnizate. Prin folosirea serviciilor noastre sunteti de acord cu utilizarea acestor informații în conformitate cu prezentul acord.

C.21.2 Informațiile pot fi stocate și procesate. Noi declarăm că, toate aceste informații vor fi tratate confidential. In cazul unei investigatii in instanța de judecată sau orice alt organ de drept si numai la solicitarea acestora, vom furniza informații cu privire la datele stocate despre Client.

C.21.3 Clientul se angajează la urmatoarele :

- A se conforma în orice moment cu actele de protecție a datelor:          

- Să nu facă sau să permită să se facă ceva care poate determina pe celălalt să fie în cazurile de încălcare a actelor de protecție a datelor, inclusiv, fără limitare, necorespunzătoare de colectare, utilizarea, dezvăluirea sau pierderea datelor care a avut loc la orice computer sau alt echipament sau deținut cu titlu de manuale sau alte sisteme non-computerizate, precum și orice fel de utilizare necorespunzătoare, divulgarea sau abuzul de parole de calculator.

C.21.4 Silvia Gerea se angajeaza:

- să protejeze intimitatea Clientului, dar nu poate garanta securitatea informațiilor dezvăluite de Client online prin internet (nu este un mediu sigur), iar Clientul trebuie să își asume în intregime riscul pentru utilizarea internetului. Prin urmare, vă rugăm să fiți atent și responsabil, la menținerea secretului oricarei parole și / sau informații de cont online.

- a obține și / sau menține toate înregistrările și / sau notificări necesare cerute de actele de protecție a datelor.      

C.21.5 În cazul în care Silvia Gerea este vândut sau integrat într-o altă afacere, detaliile Clientului pot fi comunicate consilierilor de achiziție potențiali și, ulterior, la noii proprietari numai în scopul menținerii prestării de servicii.

C.22.Confidențialitatea

C.22.1Părțile sunt de comun acord să păstreze confidențialitatea tuturor informațiilor chiar si cand acestea sunt în scris, verbal sau în ceea ce privește aspectele prevăzute în aceste condiții. Părțile convin în continuare, în special, să nu dezvăluie toate sau orice parte a informațiilor la orice terță parte (cu excepția investigatiei in cazul in care informatiile pot fi cerute de : regulă obligatorie de drept sau ordin de instanță competentă sau, după caz ​​pentru executarea obligațiilor care le revin în temeiul aceste condiții).

C.22.2 În cazul în care noi considerăm că există o amenințare la adresa Clientului sau la siguranța unui terț în cursul furnizării serviciilor, ne rezervam dreptul sa contactam doctorul sau apropiatii clientului și sa dezvăluim informații despre acesta așa cum consideram necesar pentru a proteja clientul sau siguranța unei terțe părți.

C.23. Legea engleză se aplică la interpretarea și punerea în aplicare a prezentului acord. 

Variaţie

Acești termeni și condiții pot fi modificaţi oricând, fără nici o notificare prealabilă.

DOWNLOAD MY APPLICATION CLICK BELOW:

GOOGLE PLAY DOWNLOAD

bottom of page